Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Εξωγήινα εμφυτεύματα μέσα σε ανθρώπινα σώματα;

  • από
Εξωγήινα εμφυτεύματα μέσα σε ανθρώπινα σώματα;

Υπάρχουν αποδείξεις για εξωγήινα εμφυτεύματα σε ανθρώπινα σώματα;

Ο Τζέρεμι Κορμπέλ (Jeremy Corbell) είναι σκηνοθέτης και ερευνητής που καταγράφει απλούς ανθρώπους με ασυνήθιστες πεποιθήσεις.

Έχει δημιουργήσει ντοκιμαντέρ για τα πάντα. Από τη νανοτεχνολογία, μέχρι ομολογίες από πρώην αξιωματούχους της κυβέρνησης των ΗΠΑ, που ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν την αλήθεια για τα UFO (και την παγκόσμια συγκάλυψη).

Ο Δρ. Ρότζερ Λέιρ (Roger Leir) είναι γενικός χειρουργός στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνιας, εξειδικευμένος σε εμφυτεύματα. Ο Λέιρ επρόκειτο να αφαιρέσει ένα μυστηριώδες αντικείμενο από το πόδι ενός ανθρώπου, και κάλεσε τον Κορμπέλ να το κινηματογραφήσει.

Αυτό που είδε τον έκανε να αισθάνεται ότι όσο εξωφρενικά μπορεί να ακούγονται, οι ισχυρισμοί για εξωγήινα εμφυτεύματα, και των απαγωγών από εξωγήινους, απαιτούν σαφώς περαιτέρω έρευνες.

Εξωγήινα εμφυτεύματα και ο “Ασθενής Δεκαεπτά”

Το όνομα “Ασθενής Δεκαεπτά” δόθηκε ως ψευδώνυμο για να προστατευτεί η πραγματική του ταυτότητα.

Το αντικείμενο που αφαιρέθηκε από τον “Ασθενή Δεκαεπτά” ήταν ασυνήθιστο στην εμφάνιση, και ο Λέιρ το έστειλε σε εργαστήριο του Νιου Χάμσαϊρ για δοκιμή.

Η έκθεση έδειξε ότι περιείχε σπάνια γήινα στοιχεία, μερικά ακόμη και τοξικά για το ανθρώπινο σώμα.

Ακόμα πιο συναρπαστικό ήταν ότι έκπεμπε ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες. Υποδηλώνοντας ότι το αντικείμενο θα μπορούσε να είναι κάποιο είδος συσκευής επικοινωνίας ή παρακολούθησης.

Ο Κορμπέλ προβληματίστηκε μήπως κάποιο μέρος του εξοπλισμού δεν ήταν σωστά τοποθετημένο, πράγμα που θα μπορούσε να έχει προκαλέσει παρεμβολές στο αντικείμενο πριν από την ανάλυση. Έτσι περίμενε με αγωνία μέχρι το εργαστήριο να δοκιμάσει το αντικείμενο χρησιμοποιώντας ισοτοπική ανάλυση.

Τα ισότοπα είναι παραλλαγές στα στοιχεία.

Ο αριθμός των πρωτονίων είναι ο ίδιος, αλλά ο αριθμός των νετρονίων ποικίλει, δημιουργώντας σταθερές και ραδιενεργές εκδοχές των στοιχείων.

Για παράδειγμα, η ατομική βόμβα μπορούσε να δημιουργηθεί μόνο όταν οι επιστήμονες ήταν σε θέση να απομονώσουν ένα από τα υπόλοιπα ισότοπα ουρανίου.

Τι έδειξε η έκθεση;

Η ισοτοπική ανάλυση που πραγματοποίησε το εργαστήριο έριξε ένα διαφορετικό είδος βόμβας. Η εργαστηριακή έκθεση έδειξε αναλογίες πολύ πέρα ​​από τις “επίγειες αναλογίες” που είναι γνωστές στη Γη.

Αυτό σημαίνει ότι το εμφύτευμα που αφαιρέθηκε από τον “Ασθενή Δεκαεπτά”  δεν ήταν Γήινο;  Άρα τι ήταν, ήταν εξωγήινο; Όχι απαραίτητα.

Άλλοι ερευνητές και δημοσιογράφοι προέτρεψε τον Κορμπέλ να συνεκτιμήσει τα αποτελέσματα και να δοκιμάσει το δείγμα πολλές φορές σε διαφορετικά εργαστήρια.

Μια διεξοδική επιστημονική έρευνα, θα ήταν και ο μόνος τρόπος για να έχουμε πραγματική απόδειξη ότι το εμφύτευμα ήταν εξωγήινο.

Αλλά ο Κορμπέλ ισχυρίζεται ότι οι προσπάθειες που έκανε εκείνος, αλλά και ο “Ασθενή Δεκαεπτά” για περαιτέρω ανάλυση του αντικειμένου ήταν μάταιες.

Ώστε να μην μπορούν να επαληθεύσουν τα αποτελέσματα περαιτέρω, και να έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το δείγμα σε περισσότερα εργαστήρια. Ούτε είχαν ποτέ πρόσβαση σε άλλα αντικείμενα που είχε αφαιρέσει ο Δρ. Λέιρ, που ισχυρίστηκαν ότι ήταν εξωγήινα εμφυτεύματα.

Το αν είναι μια ακόμα από τις Θεωρίες Συνωμοσίας, ή το περιστατικό είναι αλήθεια, δείτε το ντοκιμαντέρ Patient Seventeen καθώς και την ιστορία του Ασθενή Δεκαεπτά, και αποφασίστε μόνοι σας εάν υπάρχει  περισσότερη αλήθεια από αυτή που γνωρίζουμε.

Σχετικά Άρθρα
Λίμνη Falcon : Το καλύτερο τεκμηριωμένο περιστατικό UFO
Λίμνη Falcon : Το καλύτερο τεκμηριωμένο περιστατικό UFO
Θεωρίες Συνωμοσίας : Είναι Αλήθεια ή Ψέματα;
Θεωρίες συνωμοσίας : Είναι αλήθεια ή ψέματα;
Καναδάς:Μυστηριώδες βουητό τρομάζει ανθρώπους και ζώα
Καναδάς : Μυστηριώδες βουητό τρομάζει ανθρώπους και ζώα